Foodservice

Til dig, der værdsætter kvalitet

Vores udvalg af produkter til Foodservice har flere ting til fælles. De er alle af høj kvalitet, og er enten udviklet eller udvalgt ud fra tanken om, at vi ønsker at give vores kunder det bedst mulige.

I dag består sortimentet blandt andet af kaffe fra vores eget mikroristeri, hvor vi producerer kaffen til Estate Coffee-brandet. Her udvikler vi også specifikke risteprofiler og kaffeløsninger til en bred vifte af kunder i HoReCa og kantiner/erhverv.

Vi distribuerer B Corp-certificeret chokolade fra franske Valrhona. Både til dygtige kokke og håndværkere, som forstår at smagen og kvaliteten på chokoladen, betyder alt, for det endelige resultat. Men vi tilbyder også et bredt gavesortiment til butikker, gavevirksomheder, og private forbrugere.

God smag og produkter fra hele verden

Vores Økologiske NUTE te har vi udviklet med vores skønne, nordiske natur i tankerne. Her får du en kombination af østens te-tradition og nordens sankekultur fra dengang, livet gik lidt langsommere. Også her har vi både løsninger til erhverv, butikker og privat.

Derudover findes lakrids fra Svenske Lakritsfabriken, verdensklasse vanilje og til kaffe/te nørderne sælger vi de stilfulde Hario-produkter. Japansk designet udstyr til den ultimative hjemmebrygoplevelse.


Velkommen i vores univers!

HVILKE brands finder du I foodservice?

Kontakt

Telefontid mandag - torsdag: 08:00 - 16:00
Telefontid fredag: 08:00 - 15:00

Adresse

Smage-Compagniet A/S
Holmevej 10
DK-5683 Haarby
CVR 18179407

Info

Holmevej 10
5683 Haarby