Med udgangspunkt i kompromisløse holdninger til smag og håndværk har Copenhagen Roaster siden 2005 ihærdigt udfordret niveauet for nydelse og oplevelse inden for kafferistning. Copenhagen Roaster er opbygget på visionen om at bidrage med god kaffe til den danske kaffedrikker.
Vi etablerede brandet efter at have startet Danmarks første mikro-kafferisteri i Rødovre i 1999. Et mikroristeri med fokus på de bedste kaffebønner, købt direkte hos farmerne, Slow Roastet for at fremelske og værne om de bedste smagskomponenter i de forskellige risteprofiler, unikt udviklet til hver eneste opskrift.
Kafferisteriet er siden flyttet til Haarby på Fyn, hvor der siden 2021 har været 100% fossilfri produktion. Vi anvender biogas og biobrændsel til opvarmning og ristning samt vind- og solenergi til strøm. Rundt om virksomheden har vi lavet en biotop på 60.000 m2 med søer, en vild eng, mose og vådområde samt en skøn natursti, som mange benytter til vandre- og gåture.
Copenhagen Roast er kvalitet og ansvarlighed
Vi har et unikt sortiment og en erfaring, der giver os det bedste grundlag for at tilbyde den absolut højeste kvalitet. Vi arbejder med certificeringerne Fairtrade, økologi og Rainforest Alliance i vores sortiment. Vi værner om de unikke oplevelser, duften af friskmalet kaffe, historien om bønnens oprindelse og den perfekte brygning.
Hvorfor gør vi det?
Fordi vi er passionerede omkring at gøre os umage, at se og høre begejstringen hos de forbrugere som smager og køber vores produkter, fordi de netop sætter pris på at kunne smage forskellen - et arbejde som aldrig stopper hos os. Og fordi vi er en lille smule nørder, når det kommer til kaffe.
Telefontid mandag - torsdag: 08:00 - 15:00
Telefontid fredag: 08:00 - 14:00
Smage-Compagniet A/S
Holmevej 10
DK-5683 Haarby
CVR 18179407
Holmevej 10
5683 Haarby